Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vtiger 5.3 december 2011 – nieuwe functies

Met het volledig herzien van de vertaling van vtiger 5.3 naar het Nederlands is mij weer opgevallen hoe mooi systeem vtiger CFM eigenljk is.

Er zijn een aantal goede redenen om over te stappen van een eerdere vtiger versie naar vtiger CRM versie 5.3. Naast dat de code op een aantal onderdelen is herschreven zijn er veel fouten opglost. Bovendien zijn er een aantal zeer aantrekkelijke functies toegevoegd die hieronder kort worden samengevat

Nieuwe mail manager

Belangrijke verbeteringen van de e-mail functionaliteit

  • e-mail adressen kunnen nu zowel direct worden ingetypt als via een zoekfunctie vanuit de database worden opgezocht. Het is niet langer nodig om specifiek te bepalen om in de contacten, leads of gebruikers te zoeken.
  • Vanuit de e-mail kunnen nu direct documenten uit de interne documenten database worden toegevoegd.
  • Er kunnen nu per gebruiker meerdere email adressen worden gebruikt
  • De oude webmail client is overigens nog steeds beschikbaar, u kunt dus langzaam overschakelen!

Gebruikersvriendelijker configuratie

Voorheen moesten aanpassingen aan de technisch configuratie met de hand op een bestand op de server worden gedaan. Nu kan dat via de webbrowser na het inloggen met administrator rechten. Het is natuurlijk we nog steeds zo dat je moet weten wat je invult! Het is zeker geen scherm voor gewone gebruikers!

Vernieuwd inlogscherm

Naast een nieuwe look en feel (over smaak valt niet te twisten) valt op dat de keuze voor de taal niet meer op het inlogscherm is te maken. Dat is nu onderdeel van de gebruikers instellingen geworden.

Afhankelijke keuzelijsten

Keuzelijsten kunnen nu afhankelijk zijn van de waarde van andere keuzelijsten. Hiermee is een stap voorwaards gedaan in de gebruikersvriendelijkhed van het systeem.

Rapporten kunnen nu worden automatisch worden verzonden

Via de rapportenmanager aangemaakte rapporten kunnen worden ingepland voor periodieke verzending. De droom van iedere manager om automatisch de juiste rapporten in zijn mailbox te ontvangen in XLS of PDF formaat.

Upgraden?

Tijd om te upgraden? Neem contact op met het Vicus team, de vtiger experts van Nederland!