Magento en CRM E-Commerce Specialist

VOSBA versie 3.0.0 gereleased onder Reciprocical Public Licence versie 1.5

Vicus heeft versie 3.0.0 van haar Open Source integratie framework uitgebracht. Belangrijke toevoegingen zijn het ondersteunen van webservices en enkele extra koppelingen

Het VOSBA (Vicus Open Systems Business integration Architecture) e-solutions middleware is een integratie framework dat werkt geheel met open standaarden en wordt uitgebracht onder de (Vicus) Reprocical Public Licence 1.5. De RPL vesie 1.5 is gecertificeerd als Open Souce licentie door OSI.

Reprocical Public Licence

De RPL is een licentie die is afgeleid van de Generic Public Licence versie 2. Een belangrijke verbetering is dat gebruikers die iets wijzigen of toevoegen aan het framework verplicht zijn dat te melden. Daarmee wordt gstimuleerd dat gebruikers van het framework niet alleen ‘nemen’ maar ook ‘geven’.

In drie jaar ontwikkeld

Het framework is door Vicus eBusiness Solutions in de afgelopen 3 jaar ontwikkeld en wordt gebruikt voor de integratie van Open Source producten bij haar klanten. Op dit moment is het nog niet publiek beschikbaar.

Webservices en Agents

Koppelingen binnen VOSBA worden gerealiseerd met webservices of application agents. Desnoods met een poormans solution op database niveau. Enkele koppelingen die de afgelopen jaren gerealiseerd zijn:

  • Koppeling van Zen Cart aan Navision
  • Koppeling avn Zen Cart aan CASH
  • Koppeling van Limesurvey aan SQL-Ledger
  • Koppeling van vtigerCRM aan SQL-Ledger
  • Koppeling van SugarCRM aan Mantis
  • Koppeling van SugarCRM aan vtimesheet

Ook Open Source koppelen?

Indien u Open Source toepassingen wilt koppelen en daarbij wilt bijdragen aan het doorontwikkelen van het framework dan kunt u contact opnemen met Vicus eBusiness Solutions.