Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vooraankondiging: vtiger 6.0 binnenkort verkrijgbaar

Als expert en marktleider in Nederland van vtiger CRM en de integratie hebben we afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan versie 6.0.

Als expert en marktleider in Nederland van vtiger CRM en de integratie van deze open source software hebben we afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan versie 6.0. Inmiddels hebben we de Nederlandse vertaling afgerond en al een paar dagen met het pakket gewerkt. Alvast een tipje van de sluier van versie 6.0.

Vertaling anders georganiseerd

Eerst werd per module de vertaling in separate bestanden geplaatst. Het bouwteam heeft er nu voor gekozen om de taalbestanden te groeperen. Aanpassingen in de vertaling zijn hierdoor een stuk makkelijker. En via een door Vicus ontwikkelde slimme constructie kunnen onderdelen volledig klantspecifiek worden vertaald (alleen beschikbaar voor Vicus klanten).

Geoptimaliseerd

Er zijn veel verbeteringen in de code doorgevoerd, bekende fouten zijn verholpen en de werking is aanzienlijk gebruikersvriendelijker.

Volledig redesign van de front end

De user interface is volledig herontworpen. En er zijn veel handige features evenals een moderne manier van invoeren waaronder het zogenaamde type ahead dat zelf snel het gerelateerde record zoekt. U merkt het: wij zijn bijzonder enthousiast over vtiger 6.0 als hét Open Source CRM-systeem voor nu en de toekomst. Naar verwachting zal vtiger 6.0 over enige maanden al beschikbaar zijn. Wij houden u uiteraard op de hoogte. Wilt u nu alvast meer weten? Speciaal voor Vicus klanten is er al een alpha versie beschikbaar. Neem snel contact met ons op.