Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus wederom in Hibinfo #bouwmaterialenhandel

Top 10 pijnpunten bij websites van bouwmaterialenhandel vanuit het door Luuk Roovers uitgevoerde onderzoek onder de bouwmaterialenhandel.

Het door Luuk Roovers uitgevoerde onderzoek onder de bouwmaterialenhandel heeft geleid tot publicatie in Hibinfo; het blad van Koninklijke Hibin. Luuk Roovers van Vicus geeft in dit artikel aan welke 10 pijnpunten Vicus signaleerde bij het bekijken van websites van de bouwmaterialenhandel in Nederland.

“Het is alweer een tijdje geleden, maar tijdens de Hibin Branchedag 2011 viel het mij op dat de meeste aanwezigen wel een website hebben of ooit weleens online iets gekocht hebben, maar actief beheren, zelf bloggen of op een forum publiceren, doen er maar weinig”, constateerde directeur van Vicus eBusiness Solutions bv Luuk Roovers.

Hij was co-presentator tijdens de Hibin Branchedag vorig najaar in Driebergen. Nieuwsgierig naar de websites van deze ondernemers, deed zijn bedrijf onderzoek, dat resulteerde in onze top 10 van pijnpunten. Zie de bijlage voor het volledige artikel.