Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus publiceert Nederlandse vertaling vtiger 5.4

De officiële vtiger 5.4 Nederlandse vertaling is beschikbaar. Vicus heeft hard gewerkt om de vertaling voor versie 5.4 van vtiger bij te werken.

De eind 2011 uitgebrachte Nederlandse vertaling van vtiger CRM is inmiddels vele malen van onze website gedownload. Daarnaast is de Nederlandse vtiger vertaling van Vicus wederom opgenomen in de broncode van vtiger CRM. Velen hebben op de vorige versie gereageerd, onder andere spelfouten en gemiste labels zijn gemeld.

OpenTaal is leidend

We beschouwen de woordenlijst van OpenTaal als leidend voor de spelling van de Nederlandse vtiger versie. Daarnaast zijn een aantal principiële keuzes gemaakt die bij de eerste release van dit pakket al uitgebreid zijn gedocumenteerd.

Download vtiger actuele Nederlandse vertaling

vtiger 5.4 bevat standaard al een verie van de door Vicus gemaakte vertaling. Omdat deze wordt meegenomen in de standaard vtiger release loopt deze altijd achter. U kunt de actuele versie van de door Vicus aangepaste Nederlandse vtiger CRM vertaling gratis downloaden en het vtiger taalbestand zelf installeren in uw vtiger versie 5.4.

Samen beter maken

Mocht u nog spelfouten tegen komen of suggesties hebben ter verbetering van de Nederlandse vtiger CRM vertaling dan stuurt u deze naar info@vicus.nl. Om op de hoogte te blijven van updates kunt u zich aanmelden voor de vtiger CRM nieuwsbrief en Twitter.

Hulp nodig of vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze aanpassingen vragen? neem dan gerust contact met ons op! Vicus is vtiger implementator sinds 2004 en ondersteund vele organisaties bij het succesvol inzetten van vtiger als CRM systeem.