Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus opgenomen in eerste Gemaakt in Amersfoort boek (uitreiking 24 juni)

Het eerste Gemaakt in Amersfoort boek wordt op 24 juni 2011 gepresenteerd. In dit boek bij a 100 Amersfoortse creatief ondernemers met interviews en artikelen.

Een impuls geven aan de creatieve economie in de regio Amersfoort. Dat is wat de gemeente voor ogen stond toen ze het project Amersfoort Creatieve Stad in 2008 opstartte. Het concept ‘Gemaakt in Amersfoort’ en specifiek ook het Gemaakt in Amersfoort boek is hiervan wel het ultieme voorbeeld. Nadat Gijsbert Raadgever (Akimoto) in 2009 de portal van gemaakt in amersfoort op eigen initiatief bedacht en lanceerde, waren het Elise de Bres (vLldB Uitgevers) en Albertine Dijkema (A10 Design) die in 2010 besloten dat Amersfoort ook een Gemaakt in Amersfoort boek verdiende. Met ondersteuning van de gemeente Amersfoort is het hen gelukt een prachtig boek te maken over Amersfoort als creatieve stad met als toepasselijke titel Gemaakt in Amersfoort.

Wat: Gemaakt in Amersfoort

Wanneer: 24 juni 2011

Tijd: van 15.00 tot 17.00 uur

Plaats: Dara, Grote Koppel 5

Vicus is een van die 100 bedrijven die zich presenteerde in het boek. Onze redactionele bijdrage is als bijlage opgenomen.