Magento en CRM E-Commerce Specialist

Financiële (h)erkenning door toekenning van A-rating door Creditsafe

Vicus heeft een A-rating met een kredietscore van 78. Daarmee zijn wij volgens Creditsafe, een leverancier van kredietinformatie, kredietwaardiger dan 85% van de Nederlandse bedrijven. Een gezonde partner om zaken mee te doen!

Creditsafe heeft ons de kredietscore van 78 toegekend. Bij Vicus zijn we ons zeer bewust van de waarde van juiste bedrijfsinformatie en kredietinformatie voor je business. Deze informatie geeft je inzicht in de kredietwaardigheid van jouw klanten en leveranciers. Daarnaast maakt deze informatie ook zichtbaar naar andere partijen hoe financieel betrouwbaar je bent als partner.

Vicus Creditsafe A-rating

Deze week ontvingen we het heugelijke nieuws dat we een opwaartse waardering tot een A-rating hebben gekregen dankzij een hoge kredietscore. Hoe hoger de score, hoe kredietwaardiger het bedrijf is.

Met een kredietscore van 78 bevinden we ons in 85e percentiel van alle bedrijven in Nederland. Wat betekent dat onze kredietscore beter is dan 85% van alle andere beoordeelde Nederlandse bedrijven binnen de database van Creditsafe.

Naast het commercieel succes dat we als IT-dienstverlener mogen proeven is dit voor ons vooral een erkenning voor het voeren van een strakker financieel beleid. Kortom, een waardering en een kredietscore waar we trots op zijn en een duidelijk signaal dat we een betrouwbare partner zijn nu en in de toekomst.

Wil je meer weten over het gebruik van kredietinformatie binnen je business of dat nu een webshop of bedrijf is? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen
 

Laat een reactie achter