Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus Meet Magento – Presentatie Magento integratie met backend systemen #MM12NL

Luuk Roovers spreekt 30 mei op MeetMagento over integratie backoffice en ERP. MeetMagento is hét Nederlandse event voor alle Nederlandse Magento gebruikers!

Magento is een prima platform voor online presentatie en verkopen Maar hoe beheer je artikelen en orders in je ecommerce organisatie? Op 29 en 30 mei vindt de vierde editie van het Nederlandse Meet Magento congres plaats in congrescentrum De Reehorst in Ede. Hét jaarlijkse congres over het Open Source eCommerce platform Magento duurt dit jaar 2 dagen.

Optimaliseer Magento integratie bedrijfsprocessen

CRM and E-commerce expert Luuk Roovers neemt je mee op reis naar de optimalisatie van je bedrijfsprocessen rondom Magento. Beheer producten (inclusief opties en allerlei prijzen), afhandelen van orders, klantenservice and systeemintegratie.

Magento integratie met ERP

In deze presentatie richt Luuk zich op processen, en vertelt dus geen technisch verhaal. Hoewel we voorbeelden gebruiken van Magento met Dynamics NAV en Magentto webshop aan King zijn de concepten en probelmatieken valide voor elk backoffice systeem.

Magento integratie Ecommerce Succes Model

Uiteraard zal Luuk iets vertellen over het ecommerce succes model en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk bespreken.

Magento integratie voorbeelden

Vicus heeft meerdere integrale multishop Magento webshopsystemen ingericht en in beheer waaronder Onkenhout en Onkenhout, Gold Nutrition waarbij de termen multishop, internationaal en integratie een belangrijke rol spelen.

30 mei: Meet Magento congres en expo

Dag 2, woensdag 30 mei is de bekende Meet Magento dag. Honderden (startende) webwinkel eigenaren, marketeers en developers bezoeken het congres met informatiemarkt voor de Magento ontwikkelingen, trends, praktijkcases en om de exposanten te ontmoeten. Het congresprogramma biedt een variëteit aan sessies, presentaties en praktijkcases van nationale en internationale Magento experts en e-commerce specialisten. De bezoekers kunnen kiezen uit thema’s zoals:

Vicus Magento integratie Presentatie bijwonen?

Kom dan naar Meet Magento en kom naar de door Luuk Roovers gegeven sessie! 30 mei in Ede! De tijd van de presetatie is op dit moment helaas nog niet bekend. Heb je nog geen kaartjes voor meetmagento? schrijf je dan snel in!