Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus Klant Kabeltje.com Wint wederom Thuiswinkel Award op Zen Cart platform

Vicus klant Kabeltje.com wint voor het tweede keer de Thuiswinkel XL Award in de categorie XL consumentenelektronica. Vicus bouwde de webshop.

Donderdagavond 8 maart zijn in Fort Voordorp bij Utrecht de winnaars van de Thuiswinkel Awards voor XS Shops bekend gemaakt. Verschillende webwinkels met een jaaromzet tot 2 miljoen euro vielen in de prijzen. Ook dit jaar ging Vicus klant kabeltje.com weer met een Award naar huis!

Ook in 2011 gingen Wouter en Vincent van Kabeltje.com naar huis met een Thuiswinkel Award.

Dus zowel in 2011 als nu in 2012 ontving kabeltje een Publieksprijs Thuiswinkel Award XS voor Beste Webwinkel in de categorie Consumentenelektronica. Deze prijs hebben ze natuurlijk niet zomaar gekregen! Van de kleine webshops die consumentenelektronica verkopen vindt het publiek dat zij de beste zijn. Wouter en Vincent doen er alles aan om deze naam ook in de toekomst waar te blijven maken!

De webshop ecommerce omgeving van Kabeltje wordt door Vicus opgebouwd en onderhouden in het Zen Cart ecommerce programma en voortdurend aangepast aan de actuele wensen en mogelijkheden.
 
Vicus is gespecialiseerd in CRM en Ecommerce. Wij bouwen en integreren software en processen tot geoliede verkoopmachines, adviseren en begeleiden op het gebied van e-commerce en CRM.

Rapbid, het bedrijf achter kabeltje.com ontvangt een subsidie van het Europees Sociaal Fonds. Deze subsidie wordt gebruikt om de processen bij Rapbid efficiënter te maken. Vicus heeft deze subsidie geïnitieerd en zal de daaraan verbonden optimalisatiewerkzaamheden helpen doorvoeren.

Namens het hele Vicus team … Gefeliciteerd!