Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus klant Kabeltje.com wint Thuiswinkel award

Kabeltje.com heeft op 3 maart de publieksprijs Webwinkels XS van de Nationale Thuiswinkel Awards 2011 in de categorie consumentenelektronica gewonnen.

In januari en februari konden consumenten hun favoriete webwinkel(s) nomineren en de deelnemende webwinkels beoordelen. Aan de hand van een vragenlijst met diverse criteria hebben consumenten rapportcijfers gegeven aan álle deelnemende webwinkels. Op basis van deze resultaten zijn de winnaars van de Publieksprijzen Webwinkels XS in Fort Voordorp uitgereikt door Annemarie van Gaal. In januari en februari werkten meer dan 300.000 consumenten mee aan het consumentenonderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Q&A Research & Consultancy.

De Publieksprijzen Webwinkels XS 2011 zijn uitgereikt in 18 categorieën. Webwinkels XS zijn webwinkels die jaarlijks tot drie miljoen euro omzetten. Vicus klant Kabeltje.com win de award in de categorie consumentenelektronica. De lijst met alle winnaars van de Publieksprijzen Webwinkels XS zijn gepubliceerd op de website van de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards, shoppingawards.nl Vicus feliciteert kabeltje.com van harte met dit bereikte resultaat.