Vicus is officieel en uitzonderlijk partner van Vtiger

Vicus is gecertificeerd Solution Provider en Cloud Solution Partner van Vtiger CRM met een uitzonderlijke positie.

Vicus werkt al meer dan 19 jaar samen met Vtiger. Daardoor zijn we de meest ervaren gecertificeerde Vtiger-partner van West-Europa. Vicus is naast gecertificeerd Vtiger Certified Solution Provider voor de open source versie ook Vtiger Cloud Solution Partner. Deze CRM-dienst is volledig beschikbaar in de cloud, voldoet aan de AVG en is ISO 27001 gecertificeerd.

Als gecertificeerd partner dien je een bewezen staat van dienst te hebben, met een aantoonbare kennis van de architectuur van Vtiger CRM. Iedere partner moet gecontroleerde aanpassingen aan code kunnen ontwikkelen en uitrollen. Daarnaast moet je als partner trainingen kunnen verzorgen aan gebruikers maar ook aan ontwikkelaars.

Vicus bekleedt een uitzonderlijke positie als partner binnen het ecosysteem omdat we Vtiger Cloud en Vtiger Open Source tegelijkertijd kunnen aanbieden en ondersteunen voor onze eindklanten. Dankzij deze verworven positie kunnen we onafhankelijk adviseren over de inzet van Vtiger in alle beschikbare smaken voor ieder bedrijf en fase waarin het zich bevindt.

Vtiger Open Source is een CRM-systeem dat je licentievrij kunt gebruiken en waarvoor je bij Vicus de dienstverlening en hosting kunt regelen.

Beide varianten (Open Source of Cloud) hebben hun voor- en nadelen. Een keuze voor een van deze twee opties hangt af van jouw eisen (bv AVG) en wensen en het beschikbare budget.

Ben je benieuwd welke versie interessant is voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat een reactie achter