Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus introduceert Vtiger CRM patchabonnement

Vicus biedt nu de vtiger upgradeservice waarbij we de belangrijkste fixes uitbrengen als een patch. Deels zijn dit oplossingen voor problemen, deels verbeteringen in de beveiliging. Met dit abonnement zetten we elke drie maanden de laatste patches op je vtiger-systeem.

Elke software bevat fouten. Soms merk je daar helemaal niets van, soms wordt je er mee geconfronteerd. Regelmatig lossen wij daarom bugs op die door onze klanten worden aangemeld. Daarnaast worden bugs gefixed in de community.

Een van de voordelen van Open Source software is dat er geen licentiekosten van toepassing zijn. Daar staat tegenover dat er een beperkt budget beschikbaar is om fouten in de software op te lossen. Bij het optreden van een fout kun je dus wachten op een volgende versie of aan Vicus vragen om de fout op te lossen. Omdat we regelmatig te maken krijgen met dezelfde bugs bij verschillende klanten kunnen wij vaak de kosten van het onderzoeken en oplossen delen over verschillende klanten. Wij denken dat we het delen van de kosten nog verder te kunnen verbeteren door de verzamelde oplossingen collectief te verspreiden.

Altijd de laatste bugfixes in je vtiger systeem

Wij bieden nu een service waarbij wij elke drie maanden de belangrijkste fixes verzamelen en uitbrengen als een patch. Deels zijn dit oplossingen voor bestaande problemen, deels verbeteringen in de beveiliging. Je kunt hierop een abonnement nemen. We zetten dan elke drie maanden de laatste patches op je vtiger-systeem.

Deelnemen kan vanaf vtiger versie 7.1

Deelnemen kan vanaf vtiger versie 7.1. Als je een lagere versie hebt dan moet je eerst upgraden naar vtiger versie 7.1 inclusief de laatste patches.

Ook bieden wij vtiger-pakketten. In onze enterprisepakketten zijn alle patches en upgrades al inbegrepen en maak je dus altijd gebruik van de meest stabiele vtiger versie inclusief de meest recente patches.

Meld je aan voor 15 juni!

De eerstvolgende patch zal medio juni 2019 worden uitgerold. Deze ronde bevat extra veel oplossingen, waaronder de officiële vtiger hotfix2, oplossing voor problemen met rapportages en het niet kunnen opslaan van lijstfilters vanwege multiselectvelden. Je kunt aan deze patchronde meedoen als je je aanmeldt voor 15 juni. Vraag dus snel informatie aan via de onderstaande knop:

Gerelateerde berichten

geen berichten gevonden