Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus introduceert de Magento King SaaS koppeling

Vicus eBusiness Solutions introduceert een SaaS oplossing waarmee King en Magento met elkaar kunnen communiceren.

Al een paar jaar geleden hebben King en Vicus elkaar gevonden bij de ontwikkeling van de (Zen Cart) webwinkel bij voorkappers.nl. Destijds was Zen Cart de enige goede optie om een open source webwinkel aan King te koppelen. Sinds 2007 bestaat Magento, een uitgebreid en flexibel webshoppakket.

Vicus heeft ook met Magento diverse implementaties gedaan. Bij de Magento koppeling met King moesten King en Magento stevig worden verbouwd hetgeen grote kosten met zich meebracht. Vicus heeft geïnvesteerd in het integreren van Magento en King via haar VOSBA integratie framework. Sinds januari 2012 kan deze integratie ook volledig op afstand plaatsvinden.

  • King draait op uw computer
  • De Magento webshop ergens op een hostingplatform (met add-on van Vicus)
  • De integratie wordt verzorgt door VOSBA die op een serveromgeving van Vicus draait.

De eerste versie van de Magento King SaaS koppeling heeft nog een beperkte functionaliteit maar zal op korte termijn worden opgeschaald naar uitgebreide standaard functionaliteit. Door de flexibele opzet van het VOSBA integratieplatform kan ook nog steeds gekozen worden voor maatwerk waarmee ook grootschalige en complexe integraties nog steeds mogelijk zijn.

VOSBA integratie framework in de cloud

Voor het opbouwen van geïntegreerde e-commerce en CRM omgevingen gebruiken de ontwikkelaars van Vicus open source applicatiesoftware, integratie- en ontwikkelframeworks zoals Yii, Zend Framework en VOSBA. De bouw van het VOSBA integratie-framework is in 2004 gestart en intussen behoorlijk doorontwikkeld. VOSBA bevat integratie bouwstenen, een centrale communicatiebus, standaard datadictionary en adapters naar zowel open source als gesloten software.

Er zijn integraties met kassasystemen en de ERP systemen Microsoft Dynamics Navision en King Business Software.

Vicus eBusiness Solutions, King business partner

Vicus is expert in het koppelen van Webwinkels en CRM systemen aan software zoals King business software. Integrale oplossingen van Vicus: