Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus en King hebben elkaar gevonden

King is een puur Nederlands product, ontwikkeld door Quadrant Software BV uit Capelle aan den IJssel. Quadrant werd opgericht in 1981 en introduceerde King in 1987. In 1995 behaalde Quadrant, als eerste producent van standaardsoftware, het ISO-9001 certificaat. Inmiddels werken tienduizenden bedrijven in Nederland met King, en dat worden er elke dag meer. Ook de uitkomsten van gebruikersenquêtes zijn zonder meer positief.

Want King is alles in één! Financieel, logistiek, projecten. Met de magazijnoplossing van King kun je veel geld besparen. Speciaal voor grote ondernemingen is er King Enterprise.

Vicus en King hebben elkaar gevonden waar het gaat om webwinkels en relatiebeheer. Vicus koppelt haar e-commerce platform aan King en zorgt desgewenst dat haar relatiebeheersysteem aan King wordt gekoppeld. Zo heeft u nog meer profijt van uw King systeem.

Webshop aan King Software

Met uw webwinkel aan King is het mogelijk om artikelen vanuit de King-voorraadadministratie te tonen via een Magento of Zen Cart website (bij voorkeur met foto). Ook kan in de King software worden aangegeven of een artikel op voorraad is en kan er een bestelling worden geplaatst. Per artikel kan worden ingesteld of het in het assortiment van uw Vicus webwinkel moet worden opgenomen of niet.

De koppeling tussen King en de Vicus webshop wordt verzorgd door een apart programma. Er is uit veiligheidsoverweging geen directe verbinding tussen King en webwinkel. Dat programma zorgt ervoor dat de artikelgegevens uit King worden geëxporteerd naar de webwinkel, en dat de bestellingen op de webwinkel worden geëxporteerd naar King.

De bestellingen van uw bestaande klanten worden hierbij automatisch in King ingelezen als nog niet goedgekeurde, openstaande orders. Nieuwe klanten moet u eerst accepteren, daarna worden hun orders pas in King ingelezen. Wijst u een nieuwe klant af, dan worden zijn/haar orders uiteraard niet in King opgenomen.

Uw King administratie kan door Vicus met verschillende webwinkels worden gekoppeld, onder andere Zen Cart en Magento. Ze verschillen onderling door functionaliteit en prijsstelling maar beschikken alle over een Content Management Systeem (CMS), waarmee u zelf uw webshop kunt onderhouden.