Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus CRM en Ecommerce op webwinkel vakdagen 2012

Ook dit jaar zullen wij weer aanwezig zijn op de webwinkel vakdagen. U kunt Vicus mensen tegenkomen op stands van businesspartners en in de VIP ruimte.

Wilt u contact met Vicus op de webwinkel vakdagen? Bel of SMS dan naar Luuk Roovers 06 42301865 of bel naar het kantoor van Vicus tel 033 461 1196. We gaan graag op de beurs een kop koffie met u drinken!

Ook eerdere jaren was Vicus op de webwinkel vakdagen aanwezig. Het jammere vinden wij dat we bezoekers niet echt de aandacht kunnen geven die wij voorstaan. Het starten met CRM en Ecommerce is immers geen sinecure; het gaat echt wel verder dan het maken van een mooie folder op het internet.

Daarom nodigen wij u gewoon uit voor het maken van een afspraak. Op de webwinkel beurs in Utrecht (als u er toch bent) of bij u of bij ons op kantoor (als u dat liever heeft). Vicus is expert in het implementeren van geïntegreerde open source oplossingen op het vlak van e-commerce en Customer Relationship Management (CRM).

Wij bouwen en integreren software en processen tot geoliede verkoopmachines, adviseren en begeleiden op het gebied van e-commerce en CRM. Bruggen realiseren tussen gesloten en open webwinkel systemen en zowel webwinkels als CRM-systemen aansluiten op uw bedrijfsprocessen. Vicus ondersteunt vtiger CRM, Magento en Zen Cart en wij integreren deze met King Business Software (ook King Enterprise) en Microsoft Dynamics Navision ERP.