Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus actief met Magento 2 en andere vakzaken

De komende week zijn wij zeer intensief bezig met ons vak. Zo vind u ons op de WebWinkelVakdagen, de Dutchento community borrel en het Magento 2 seminar.

20/21 januari: WebWinkelVakdagen (WWV)

Tijdens de WebWinkelVakdagen op 20 januari en 21 januari vind u ons terug tussen alle fulfilment partijen, betaalpartners en andere logistieke bedrijven.

20 januari: Dutchento nieuwjaarsborrel – sponsored by Vicus

Aan het eind van de eerste dag van de WebWinkelVakdagen kun je met ons het glas heffen op Magento 2 en het nieuwe jaar. De Dutchento community komt op woensdagavond 20 januari vanaf 19:00 bijeen in Café de Korenbeurs te Utrecht.

22 januari: Magento 2 Seminar – sponsored by Vicus

Op vrijdag 22 januari – de dag na de WebWinkel Vakdagen – kunt u terecht op het d1oor Vicus gesponsorde evenement puur rondom Magento 2. Als keynote spreker is Ben Marks (community manager van Magento) naar Nederland overgekomen. Ook is Anton Kril (Magento 2 architect) uit Oekraïne overgekomen om een presentatie geven. Daarnaast kun je een mooie line-up van Nederlandse experts verwachten, praktische informatie om met Magento 2 aan de slag te gaan en natuurlijk een borrel achteraf om te netwerken. Zowel voor webwinkeliers als developers: Wil je meer weten over Magento 2, dan kan je deze kans niet laten liggen. Tickets via magento2seminar.yireo.com!

Vacatures: Vicus zoekt Magento ontwikkelaars!

Als sponsor van de Dutchento nieuwsjaarsborrel en het Magento 2 seminar zul je ons vast tegenkomen. We groeien continue en zoeken versterking van ons Magento team. Het tijdschrift Corporate Vision riep ons uit tot Ecommerce provider Nederland van 2015! Wil jij ons helpen om op topniveau te blijven presteren en daarnaast veel leren? lees dan snel verder!