Magento en CRM E-Commerce Specialist

Team Vicus op de King Experience 2015

Op 9 april organiseerde King Business Software de King Experience 2015. Als trouwe business partner van King Software was Vicus met haar informatieve stand uiteraard aanwezig.

Het was een succesvolle dag waarin wij niet alleen onze bestaande relaties mochten verversen, maar ook kennis mochten maken met veel nieuwe. De King Experience werd door ruim 250 man bezocht. Team Vicus, bestaande uit Luuk, Helenus, Cherelle en Harry, stonden de King Experience bezoekers te woord.

Vicus aftermovie King Experience 2015

We waren enorm trots dat Vicus door de King Experience bezoekers gekenmerkt werd als ‘de koppelaar’. Al 11 jaar zijn wij expert in eBusiness Solutions en hebben de expertise in huis om uw King systeem met zowel vtiger CRM als Magento Webshop te koppelen. Dankzij deze unieke open source ‘driehoek verbinding’ heeft u de vrijheid en flexibiliteit om het meeste rendement uit uw ICT-systemen te halen, daar zijn wij bij Vicus van overtuigd!

Als een van de eerste Magento bouwers hebben wij al sinds begin 2008 veel Magento en webshop-expertise in huis. Al sinds 2005 mogen wij ons de Nederlandse vtiger CRM expert noemen. Vtiger helpt u efficiënter ondernemen, waardoor u kosten kunt besparen, meer kunt verkopen en uw klantenservice kunt optimaliseren. En zowel webshops als CRM koppelen aan backoffice-systemen zoals King doen we al vanaf 2006.

De juiste softwarekeuze maken voor uw onderneming is niet eenvoudig en dat begrijpen wij bij Vicus. Vicus beschikt over die branche-overschrijdende expertise die als klankbord voor u klaar staat.

Zie ook het fotoalbum op Facebook van Team Vicus!

Wij vertelde graag meer over:

  • Alle Magento webshops die wij bouwde sinds 2007
  • De koppelingen die wij bouwde voor klanten met alle versies van King Software
  • De nieuwe koppelingen met Vtiger CRM. Ontsluit nu ook uw King Software naar uw iPad.

Lees ook een van onze recente projecten waarin we zowel Vtiger CRM als Magento koppelde aan King Logistiek. Meteen ook voor drie bedrijven en dus ook drie bedrijfsadministraties. Healthynez, Pullz en Supplementz.

Tijdens de King Experience kregen de bezoekers niet alleen King Anywhere (de nieuwe online versie) te zien. Er zijn verschillende kennissessies waar u uit kunt kiezen, bijvoorbeeld:

  • Haal meer uit King: krijg tips of stel uw vraag aan een King-expert
  • Factuur2King: scan- en boek uw facturen met deze handige tool voor ondernemers
  • Ondernemer Rob van Berkel: oprichter en eigenaar van alternatieve modewebshop Attitude Holland

Naast de verschillende sessies was er ook een grote infomarkt, met stands van verschillende succesvolle ondernemers en partners. Kwam u langs bij de stand van OneStopWebshop voor een webwinkel of nam u een kijkje bij Vicus eBusiness Solutions voor hun uitgebreide CRM-mogelijkheden? Of knoopte u een gesprek aan met Vendrig Packaging, bekend van het laatste KingMagazine?

De King Experience was op donderdag 9 april in De Kuip in Rotterdam. Bij zowel King als Vicus staat u als ondernemer centraal. Ons doel is om goede business software te ontwikkelen die u ondersteunt en uw bedrijf laat groeien. King introduceert dit jaar de toekomst: King Anywhere, de cloudoplossing van King. Vicus introduceert the nextlevel ondersteuning van webshops, relatiebeheer en de marketing-, verkoop en klantenservice. Dat is het fundament waarop we de komende jaren samen gaan voortbouwen. Wilt u zien hoe de toekomst er uit ziet? Kom dan naar de King Experience!

Verschillende sessies

Tijdens de King Experience was niet alleen King Anywhere te zien. Er waren verschillende drukbezochte kennissessies waar u uit kon kiezen, bijvoorbeeld:

  • Haal meer uit King: krijg tips of stel uw vraag aan een King-expert
  • Factuur2King: scan- en boek uw facturen met deze handige tool voor ondernemers
  • Ondernemer Rob van Berkel: oprichter en eigenaar van alternatieve modewebshop Attitude Holland

Informatie op de infostands

Naast de verschillende sessies was er ook een grote infomarkt, met stands van verschillende succesvolle ondernemers en partners. Komt u langs bij de stand van MultiSafepay voor een online betaaloplossing of neemt u een kijkje bij Vicus voor onze uitgebreide E-commerce en CRM-mogelijkheden?

De King Experience was helemaal gratis. Het enige wat u hoefde te doen is u inschrijven. 

Expert in open source e-commerce en crm

Vicus is dé expert voor de implementatie en integratie van CRM- en e-commerce-oplossingen. Met open source software. Omdat Vicus ervan overtuigd is dat u met de vrijheid en flexibiliteit van open source technologie meetbaar het meeste rendement uit uw ICT-systemen haalt. Vicus adviseert bij het kiezen van de juiste software, integreert deze met uw bestaande ICT-systemen en zorgt ervoor dat al uw klantgerichte bedrijfsprocessen vlekkeloos verlopen. Als geen ander verbindt Vicus technologie, kennis en ervaring. Hiermee ondersteunen we het succes van uw organisatie.

Laat een reactie achter