Magento en CRM E-Commerce Specialist

Stanley & Livingstone travel bookshop leukste winkel van Europa?

Lonely Planet zegt het, (en dan is het zo): de leukste winkel van Den Haag, een van de leukste winkels van heel Europa.

Erkenning van Lonely Planet voor Stanley & Livingstone. Lonely Planet zegt het, (en dan is het zo): de leukste winkel van Den Haag, een van de leukste winkels van heel Europa is ‘Stanley & Livingstone travel bookshop’

Het Colloseum, de Eiffeltoren, Unter den Linden, de Big Ben, het Binnenhof en …. Stanley & Livingstone.Deze nieuwe Lonely Planet gids is een dikke pil van meer dan 1000 pagina’s. West-Europa wordt hier heel ruim genomen, vanaf Groot-Brittannië tot Griekenland en alles wat er tussen zit inclusief Oostenrijk, Spanje en Italië. Dan blijft er per plaats niet zoveel ruimte over natuurlijk. Maar de gids wordt dan ook gebruikt door Amerikanen, Australiërs en Japanners die heel Europa doen op één vakantie.

Amsterdam krijgt nog 12 pagina’s en twee kaartjes. Den Haag moet het doen met twee pagina’s. Net genoeg voor een dagje op doorreis. In die twee pagina’s wordt dan de essentie van Den Haag opgeschreven. De vier top sites. Eén zin over Scheveningen. Drie hotels waaronder de Stayokay natuurlijk. Eating and drinking? Bloem, It Rains Fishes en onze buren De Zwarte Ruiter op de Grote Markt. Entertainment? Het Danstheater. Shopping?

Een paar straatnamen en maar één winkel. De winkel die de essentie van Den Haag weergeeft. Als je als reiziger maar één winkel wilt aandoen in Den Haag, dan moet je naar Stanley & Livingstone ‘excellent travel bookshop’. Stanley en Livingstone is al jaren online te vinden. Check de multishop die al in 2007 door Vicus werd gebouwd. Ook in de virtueel Nederland speelt Stanley dagelijks zeer actief mee!