Magento en CRM E-Commerce Specialist

R&S Company kiest voor Magento e-commerce-oplossing

R&S Company, King Enterprise klant, selecteerde de e-commerce- en crm-oplossing van Vicus om haar internationale groeiplannen te realiseren.

Ronald Scheffer, directeur van R&S Company zegt “Vicus bouwt al Magento webshops sinds 2007 en implementeert ook al ruim 10 jaar crm voor serieuze bedrijven. Daarnaast bouwen ze al ruim 6 jaar koppelingen met King waaronder diverse klanten met King Logistiek en King Enterprise. Dat heeft mij overtuigd dat wij een goede keuze hebben gemaakt en zie vol vertrouwen ons nieuwe platform tegemoet.”

Luuk Roovers, directeur van Vicus zegt “Dit is een prachtige gelegenheid om te laten zien wat we kunnen. Onderdelen en ervaringen uit diverse projecten komen prachtig bij elkaar. Wij zijn ervan overtuigd dat we ook voor R&S Company een succesvolle implementatie kunnen verzorgen waardoor de marketing, verkoop en klantenservice bij R&S Company sterk verbeterd zullen worden.”

De oplossing voor R&S Company wordt opgebouwd binnen de VOSBA architectuur van Vicus. De belangrijkste onderdelen bestaan uit Magento e-commerce voor de online presentatie van het assortiment en verzamelen van de verkooptransacties (het proces van kijken, kiezen kopen), Vtiger CRM ter ondersteuning van het marketing- en verkoopproces, King Enterprise voor het opslaan van de artikelgegevens en de financiële administratie. Dat alles wordt aan elkaar geknoopt via het door Vicus al in 2006 ontwikkelde VOSBA e-solutions framework.

Over R&S Company

R&S Company brengt haar producten op de markt onder de namen: The Solution Shop en Jay Dee International.

The Solution Shop heeft een grote verscheidenheid aan artikelen in haar assortiment en is gespecialiseerd in het leveren van producten die uw grafische uiting/drukwerk een perfecte afwerking garanderen. Of u nu op zoek bent naar ringbandmechanieken, busschroeven of neodymium magneten: ze hebben het allemaal in het assortiment. Ze doen er alles aan om u van dienst te zijn.

Jay Dee International biedt u een uitgebreid assortiment producten voor de staalboeken-, grafische- en kunststofverwerkende industrie. Naast de standaard producten leveren ze ook producten op maat., zo vinden ze altijd een passende oplossing voor u.

R&S Company
De Nedervonder 7
5061 JP Oisterwijk
sales@thesolutionshop.nl / info@jaydee.nl
0137113731

Over Vicus eBusiness Solutions

Vicus is dé expert voor de implementatie en integratie van crm- en e-commerce-oplossingen met open source software. Vicus is ervan overtuigd dat u met de vrijheid en flexibiliteit van open source technologie meetbaar het meeste rendement uit uw ICT-systemen haalt. Vicus adviseert bij het kiezen van de juiste software, integreert deze met uw bestaande ICT-systemen en zorgt ervoor dat al uw klantgerichte bedrijfsprocessen vlekkeloos verlopen. Als geen ander verbindt Vicus technologie, kennis en ervaring. Vicus heeft ruim 300 webshops en crm-systemen geïmplementeerd waarvan inmiddels tientallen gekoppeld met verschillende versies van King.