Magento en CRM E-Commerce Specialist

Programma Hibin Branchedag bouwmaterialenhandel is rond

Het programma voor Hibin Branchedag op 12 juni is rond. Er is gekozen voor een minder vol programma dan andere jaren, waardoor er ruimte is voor netwerken.

Het thema van de dag is ‘2020: De Voorbeschouwing’. Aan de hand van prognoses en verrassende analyses van deskundigen kijken we naar de rol van de bouwmaterialengroothandel in 2020 en wat we nu al kunnen doen om op die toekomst te anticiperen. De Hibin Branchedag vindt plaats in stadion Nieuw Galgenwaard in Utrecht. Tom van ’t Hek is dagvoorzitter en schiet tussendoor af en toe in de rol van sportcommentator en heeft daarbij een paar aardige verrassingen in petto.

Professor Paul Mathyssens bespreekt de invloed van de ontwikkelingen op uw businessstrategie en verdienmodel. Walther Ploos van Amstel kijkt naar de invloed op de logistiek en de kansen die daarin zijn weggelegd voor de bouwmaterialengroothandel. Speciale aandacht gaat uit naar het mkb.

Groot nieuws is de introductie van de Hibin Datapool. Tom van ’t Hek praat met vertegenwoordigers van fabrikanten, groothandel en aannemerij over de voordelen voor individuele bedrijven en de branche als geheel. Daarnaast informatie over hoe en waarom het werkt en wat de voordelen voor individuele bedrijven zijn. Voorafgaand aan de Hibin Branchedag vindt van 12.30 tot 13.15 uur de algemene ledenvergadering plaats. Dit jaar helaas geen presentatie van Vicus over hoe u succesvol kunt zijn met CRM, E-commerce en andere nieuwe bedrijfsmodellen. Wel kunt u als Hibin Lid nog steeds profiteren van de interessante workshop (tegen korting).