Payconiq International is de nieuwe technologiepartner voor iDEAL 2.0

De online betaalmethode iDEAL gaat haar betaaldiensten naar een hoger niveau tillen. Currence, merkeigenaar van iDEAL, werkt samen met Payconiq International voor deze belangrijke upgrade van het populairste online betaalmiddel van Nederland.

De online betaalmethode iDEAL gaat haar betaaldiensten naar een hoger niveau tillen. Currence, merkeigenaar van iDEAL, werkt samen met Payconiq International voor deze belangrijke upgrade van het populairste online betaalmiddel van Nederland. Met iDEAL worden meer dan 900 miljoen transacties per jaar verricht. De nieuwe oplossing is gebaseerd op het ultramoderne betalingsplatform van Payconiq International dat onder andere betaalstromen optimaliseert voor een naadloze gebruikerservaring (UX) en een vlottere integratie voor winkeliers.

Door de samenwerking kan iDEAL de innovatieve diensten van Payconiq inzetten, bijvoorbeeld voor het koppelen van betalingen aan digitale loyaliteitsprogramma’s. Daarnaast zal Payconiq International de iDEAL-betaalstromen in Nederland afhandelen en een ‘Application Programming Interface’ (API) ontwikkelen waarmee winkeliers, banken en andere service providers verbinding kunnen maken met het nieuwe iDEAL-platform. Met deze samenwerking geven iDEAL en Payconiq International vorm aan de toekomst van online en mobiel betalen in Nederland.

Lees het hele artikel via deze link

Gerelateerde berichten

geen berichten gevonden