Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vicus aankondiging strategisch partnership met Trustpilot

Vicus en Trustpilot

Vicus biedt B2B en B2C Magento 2 webshop ontwikkeling, CRM e-commerce oplossingen en online marketing. Daarom zijn wij een partnership met Trustpilot aangegaan voor het verbeteren van webshops zodat ze meer vertrouwen krijgen en de klantenservice kunnen verbeteren. Nu bieden wij ook Trustpilot integratie voor ambitieuze ondernemers die een Magento webshop hebben. Vicus heeft voor Trustpilot gekozen omdat dit het beste review platform wereldwijd is in verschillende talen. We raden al onze professionele klanten aan om Trustpilot te integreren om reviews te verzamelen zodat er meer omzet gemaakt kan worden.

Door reviews goed te beheren zijn omzetstijgingen van 20% meer of meer geen uitzondering. Dit kan vaak al in een korte periode van 3 maanden worden bereikt.

Vicus is de expert voor Magento 2 en implementatie en integratie van marketing, verkoop, klantenservice (ook wel Customer Relationship Management, CRM) en e-commerce oplossingen. Naast het bouwen van webshops en CRM installaties doen wij ook online marketing, conversie optimalisatie, SEO en SEA.

Vicus bestaat al 18 jaar en heeft inmiddels 14 jaar ervaring met Magento en 16 jaar met Vtiger CRM. Heb jij ook interesse om jouw webshop te verbeteren? Neem dan contact op met Vicus!