Oprichting van Mage-OS Nederland

De vereniging Mage-OS Nederland is opgericht. Hierbij een kort verslag en omschrijving van het doel van deze nieuwe Magento gerelateerde vereniging in Nederland.

De allereerste algemene ledenvergadering is een feit! Met een mooie opkomst konden we met elkaar van gedachten wisselen, nieuwe initiatieven ontplooien én een gezellige borrel drinken!

Mage-OS Nederland is een vereniging die zich opwerpt ter ondersteuning van de Nederlandse Magento community. Mage-OS Nederland ontleent zijn naam aan Mage-OS, een wereldwijd open initiatief voor het behoud van Magento Open Source (waarbij Mage een copyright-loze verbastering is van Magento en OS staat voor Open Source).

Luuk Roovers, directeur van Vicus eBusiness Solutions, was bij deze oprichtingsvergadering aanwezig en heeft zich opgeworpen als vrijwilliger voor de kas-commissie en als adviseur voor het bestuur om te helpen de vereniging ook in formele zin vorm te geven. Hierbij komt de ervaring van Luuk die hij opdoet bij de Lions organisatie goed van pas.

Gerelateerde berichten

geen berichten gevonden