Magento en CRM E-Commerce Specialist

Nieuwe release van Magento 2.3.4

Er is weer een nieuwe versie van Magento uitgebracht. Vicus helpt bedrijven verder met Magento upgrades. Zodat alles weer up-to-date en veilig is.

Dit is een aankondig dat de nieuwste versies van Magento Open Source 2.3.4, 2.2.11 en patch voor beveiliging 2.3.3-p1 nu beschikbaar zijn. De nieuwste release van Magento Open Source-software bevat verschillende verbeteringen op het gebied van beveiliging, prestaties en platform kwaliteit. Wij raden iedereen aan om te upgraden en om ervoor te zorgen dat je online webshop up-to-date blijft op het hoogste niveau.

Magento versie 2.3.4:

De nieuwste release van Magento Open Source zorgt voor een uitzonderlijk goede winkelervaringen voor gebruikers en is eenvoudiger in gebruik dan ooit. Deze nieuwe release is nu beschikbaar zodat je efficiënter kan werken en je omzet laat groeien. Enkele hoogtepunten van deze release zijn:

Adobe Stock foto integratie

Adobe Stock foto’s kan nu integreert worden in het Magento back-end. Zo kan je makkelijk stock foto’s uitzoeken zonder het admin panel te verlaten. Dit vereist wel een speciale licentie van Adobe.

Andere updates:

Naast deze nieuwe functies die erbij zijn gekomen, levert Magento 2.3.4 updates verbeteringen van het hele Magento platform:

  • Verbetering van snelheid: Er is een verbetering uitgevoerd in verschillende delen die een connectie maken met de front-end waardoor je webshop iets sneller kan lopen.

Beveiligings upgrades: Er zijn een aantal nieuwe bestanden aangepast om Magento beter te beveiligen. Zie de Adobe beveiligingsupdates pagina voor meer informatie over deze nieuwe versie.

Gerelateerde berichten

geen berichten gevonden