Magento en CRM E-Commerce Specialist

MultiSafepay ondersteunt nu ook ‘Eenmalige machtiging’

MultiSafepay heeft onlangs de betaalmethode 'Eenmalige machtiging' toegevoegd aan haar platform.

Gebruikers van het MultiSafepay CONNECT pakket kunnen met behulp van deze machtiging hun klanten laten betalen door middel van het opgeven van hun rekeningnummer en de naam en woonplaats van de rekeninghouder. Naast eenmalige machtigingen kunt u via MultiSafepay ook doorlopende machtigingen verrichten.

Hoe bied ik machtigingen aan?

Indien u gebruik maakt van het MultiSafepay CONNECT pakket dan kunt u eenmalige en doorlopende machtigingen uitvoeren.

Omdat een machtiging geen gegarandeerde betaalmethode is, dient u van een aantal risico’s op de hoogte te zijn. Deze staan beschreven in het document dat bij MultiSafePay verkrijgbaar is. Na ontvangst van de getekende akkoordverklaring kunt u de betaalmethode ‘machtigingen’ accepteren.

Eenvoudig overstappen naar het CONNECT pakket

Naast alle betaalmethoden van het COMPLETE pakket kunt u met dit pakket ook eenmalige en doorlopende machtigingen uitvoeren. Groot voordeel is bovendien een transparante aansluiting in uw eigen look & feel. Uw klanten hoeven voor hun betalingen geen MultiSafepay-account aan te maken.

Het CONNECT pakket hanteert naast de financiële kosten tevens MultiSafepay transactiekosten.

Wanneer u zou willen overstappen naar het CONNECT pakket dan kunt u altijd contact met ons opnemen en kan uw pakket per direct worden omgezet. Er is geen verdere aanpassing van de implementatie noodzakelijk!