Magento en CRM E-Commerce Specialist

MultiSafepay en Vicus sponsoren Lukkie Duck Race

Ook in 2018 is Vicus weer betrokken bij de Lukkie Duck Race. Samen met betaaldienstverlener Multisafepay bieden we een webshop voor de verkoop van loten.

De Lukkie Duck Race 2018 komt er aan!

Na het succes van 2016 keert de Lukkie Duck Race terug in Soest. Nu nóg grootser en spectaculairder. Een familiefeest met muziek, smaakvolle eettentjes, een gezellige bar, een uitdagende Mega-stormbaan, (kinder)spelen en natuurlijk de spannende Lukkie Duck Race. Maar we starten op zaterdagavond 9 juni vanaf 18.00 uur met een live-muziek-feest bij Grandcafé de Lindenhof.

Het leuk voor ons is dat we vele partijen laten samen komen. Zo werken we o.a. samen met MultiSafepay om de techniek te realiseren, komt de Volleybalclub Sovoco (die wij ook regelmatig sponsoren) volop in beeld om Beach Volleybal te promoten en maken we met zijn alleen een prachtig evenement voor de inwoners van Soest en omstreken.

De opbrengst komt ten goede aan:

  • Sam2 – wil voor mensen met een minimum inkomen iets extra’s doen, zoals een fiets, een dagje uit, een abonnement op een krant, een wasmachine, een computer of iets heel anders.
  • Stichting Openluchttheater Cabrio
  • Stichting Lots Foundation – wil kinderen, waar dan ook, vertellen wat hun rechten zijn. Ieder kind heeft rechten, altijd en overal. Recht op een veilige plek, onderwijs, een eigen mening en nog veel meer.

Impressie 2016

Stormbaan