Magento en CRM E-Commerce Specialist

Meet Magento 2013 Oprichters Magento komen naar Nederland!

Tijdens de allereerste Meet Magento in Europa op 27 januari 2009 waren zij er beiden bij. Toen was de software net gereleased.

Tijdens de allereerste Meet Magento in Europa op 27 januari 2009 waren zij er beiden bij. Toen was de software net gereleased maar de aandacht voor het systeem was al enorm door de unieke combinatie van open source en het scala aan features dat vergelijkbaar was met de grote commerciële systemen in die tijd.

Eind deze maand op 30 mei, tijdens de 5e editie van Meet Magento staan beide oprichters van Magento weer op het podium: Roy Rubin en Yoav Kutner.

Roy Rubin

Tijdens de conferentie zal Roy Rubin, nu VP en COO bij eBay op 30 mei de opening keynote verzorgen. Roy houdt zich bezig met de algemene strategie van Magento als bedrijf met focus op het helpen van klanten en partners door het Magento platform. Hij overziet ook Magento’s trainingen, marketing, sales en support.

Roy zal tijdens zijn keynote een overzicht geven van alle ontwikkelingen binnen Magento Inc. en eBay. Hij kijkt terug op het afgelopen jaar en kijkt vooruit naar de ontwikkelingen die we de komende tijd kunnen verwachten.

Ook Yoav Kutner behoeft in de Magento community eigenlijk geen introductie meer. Yoav is met Roy mede oprichter van Magento en als voormalig CTO de grondlegger van de Magento software.

Samen met Jary Cartner (voormalig Vice President bij Magento) is hij vorig jaar vertrokken bij Magento om zich te richten op een nieuw bedrijf (Magecore) en een nieuw product (OroCRM). Als eerste ter wereld zullen de bezoekers tijdens Meet Magento 2013 kennis kunnen maken met het systeem via een demo van het systeem door Yoav en Jary.

Meer over Meet Magento kun je vinden op de conferentie site meet-magento.nl met o.a. het sprekersoverzicht en ticketregistratie.

Met Magento Out-of-the-box professionele webshops

Magento is één van de populairste open source toepassingen voor e-commerce. Het heeft een bijzonder uitgebreide set standaardfunctionaliteiten, zoals filters, veel verschillende templates, standaard multi-shop, korting- en prijsfuncties. Vicus ondersteunt Magento sinds 2007 en heeft succesvolle, internationaal werkende opdrachtgevers zoals Onkenhout&Onkenhout, More4Cycling en het Zwitserse Fitpro.