Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento koppeling configureren via VOSBA portal

Horecaworld heeft als eerste klant gebruik van de VOSBA portal gemaakt om de koppeling tussen King en Magento te configureren.

Vosba Portal Home ScreenshotAls pilot is bij een paar klanten gebruik gemaakt van het VOSBA portal. Klanten hebben daarmee zelf invloed op de koppeling tussen King Software en Magento webshops. Horecaworld is een van de eerste klanten die gebruik van de portal heeft gemaakt.

Via dit portal pas je snel de mapping aan of voeg je een nieuwe mapping toe. Zelfs een beetje handige klant kan dit gebruiken.

Koppel zelf de velden

Op dit moment is het mogelijk om velden twee richtingen op te configureren. Nieuwe velden worden door VOSBA automatisch toegevoegd. Het is nog niet mogelijk om via deze portaal aanvullende intelligentie toe te voegen, zoals bewerkingen op de gegevens, controles, berekeningen; daarvoor heb je dus nog steeds hulp van de servicedesk van Vicus nodig.

De VOSBA portal is met name handig als je later een eigen veld in King of in je Magento webshop toe wilt toevoegen. Ook kun je eventueel de synchronisatie van bepaalde velden tijdelijk uit zetten.

Per project bepalen wij in overleg met de King dealer en de klant wie de mapping verzorgd. Sommige klanten willen dat graag zelf doen en op lange termijn zelf onderhouden, soms laten ze dat liever aan te King dealer of aan Vicus over.

Vicus Open Systems Business integration Architectuur, kortweg VOSBA wordt al sinds 2006 door Vicus ontwikkeld. Het bevat onder andere een centrale communicatiebus, connectors, standaard datadictionary en adapters. In de loop van de jaren is VOSBA doorontwikkeld als een gespecialiseerd e-commerce integratie framework.

Sinds 2009 wordt VOSBA al ingezet als basis voor de koppeling tussen Magento en WooCommerce webshops en King en vele andere erp-systemen. Sinds 2012 ook voor de koppeling tussen King en vtiger CRM.