Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento API significant sneller bij imports met VOSBA DeDuplicator

Bij het oversturen van grote hoeveelheden data naar een Magento webshop via de API wordt de webshop zwaar belast, wordt traag of loopt zelfs vast.

Soms kan dat zelfs leiden tot verlies van verkopen omdat de site traag of helemaal niet functioneert.

De door Vicus binnen VOSBA ontwikkelde DeDuplicator (ontdubbelaar) zorgt er voor dat de uitwisseling van met name grote aantallen gegevens via de Magento API fors sneller wordt. Door een intelligente constructie worden aangeleverde gegevens die niet zijn aangepast ten opzichte van een vorige update niet opnieuw aangeboden aan de Magento API. Hierdoor wordt de belasting op de Magento API in veel gevallen met 80% gereduceerd. Naast dat dit een zeer gunstig effect heeft op de doorlooptijden van gegevensuitwisseling zal de Magento frontend ook een stuk sneller zijn omdat daarvoor meer systeemcapaciteit beschikbaar blijft.

De kracht van de juiste koppeling

Vicus heeft met VOSBA e-solutions integration middleware de beste software om uw Magento-systeem naadloos te koppelen aan uw andere bedrijfssoftware, zoals uw boekhouding, ERP-systeem of het warehouse management systeem (WMS) van uw fullfillment center. Lees alles over VOSBA en de kracht van de juiste koppeling.