Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento 2.1.3 beschikbaar

Recentelijk heeft Magento de 2.1.3 update uitgerold, een update met in totaal meer dan 90 bug fixes en performance verbeteringen.

Verbeterde performance

Door het verwijderen van langzame en buitensporige SQL media queries is de storefront een stuk sneller geworden.

Beter beheer producten & diensten

Zonder dat het ten koste gaat van performance is het mogelijk met behulp van een gebruiksvriendelijke interface vele variaties toe te passen bij het managen van diverse te configureren producten en diensten.

Probleemloos upgraden

Voorheen ontstonden er regelmatig problemen wanneer iemand met meerdere master databases Magento 2 enterprise probeerde te upgraden, Magento heeft hier naar geluisterd en dit probleem aangepakt; de upgrade met meerdere databases zal nu probleemloos verlopen.

Snellere verwerking

De catalogus & product indexer heeft geen grote en tijdelijke MySQL tabellen meer nodig, hierdoor worden catalogussen merkbaar sneller geladen.

“Invalid Form Key” error bij opslaan product

Magento zal niet langer de “Invalid Form Key” error weergeven wanneer je een configureerbaar product met meer dan 50 opties op probeert te slaan.

Versie nummering statische bestanden standaard ingeschakeld

Vanaf nu wordt er automatisch een version sting in de bestandsnaam geplaatst. Hierdoor krijgt de browser van je bezoeker ongeacht of er gecached wordt, de juiste CCS of JS te zien.

Spinner probleem opgelost

Eerder begon er wanneer een lijst werd opgehaald uit de MarketPlace een spinner te lopen, hierdoor kon men nergens meer op klikken en- / of de lijst niet meer zien. Door deze update wordt de lijst weer correct weergegeven, waarmee het probleem is opgelost.

Bekijk de volledige lijst

De bovenstaande opsomming is een kleine greep uit het groot aantal aanpassingen, daarom raden we je dan ook aan om de volledige lijst op de website van Magento te bekijken.Let op! Updaten is niet geheel zonder risico, maak daarom altijd een back-up, test uitvoerig of laat de update(s) uitvoeren door een gespecialiseerde partij zoals Vicus.