Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento 1.9 community editie vrijgegeven

Magento 1.9 is vrijgegeven. Een nieuwe standaard responsieve template maakt het voor u makkelijker en goedkoper om klanten met mobiele apparaten te bedienen, waarbij nieuwe betaalopties helpen om uw conversie te verbeteren. U profiteert ook door de betere internationale ondersteuning en van verbeteringen het zoeken en de beveiliging.

Belangrijke verbeteringen in Magento 1.9

  • U heeft een tablet, desktop- en smart-phone vriendelijke responsieve site in ongeveer de helft van de tijd de tijd. Zo bent u sneller op de markt en kunt u aandacht besteden aan andere projecten.
  • Met een responsive site, zult u beter kunnen deelnemen aan de snel groeiende mobiele handel en krijgt u een Magento 1.9 webshop die makkelijker aangepast kan worden aan nieuwe kansen en minder kostbaar is om te onderhouden. Een responsieve Magento site biedt potentieel ook SEO voordelen door het inzetten van mobiele sites naar de richtlijnen van Google.
  • Met Magento 1.9 kunt u tot 18% meer omzet maken door klanten de Bill Me Later (achteraf betalen) service aan te bieden. Biedt uw klanten een strakker, meer gestroomlijnd PayPal Express Checkout process aan, met alternatieve betalingsopties wanneer een creditcard wordt afgewezen.
  • Verbeteringen beschikbaar in Magento Enterprise Editie 1.14, geven winkelend publiek toegang tot recentere zoekresultaten omdat zoekindexering automatisch wordt uitgevoerd als er wijzigingen in de productcatalogus worden uitgevoerd. De verbeterde indexering helpt u ook om efficiënter te werken omdat incrementele index-updates niet langer handmatige interventie vereisen en ook de admin functie daarmee sneller is.
  • Bij internationale handel toont u alle klanten de juiste prijs. De prijsstelling is helder ongeacht fiscale structuren en tarieven die van land tot land verschillen.
  • Handelaren profiteren van grotere veiligheid en voortdurende updates.

Vicus ondersteund Magento sinds 2007 en heeft inmiddels de nodige webshops gemaakt. Ook Magento 1.9 koppelen we graag voor u aan King, Dynamics NAV en Exact.