Magento en CRM E-Commerce Specialist

King een dikke 8 in onderzoek van Sprout

In het juli nummer van Sprout 2012 kreeg King een dikke 8 van de circa 500 onderzochte ondernemers. King laat andere boekhoudpakketten ver achter zich.

In het juli nummer van 2012 heeft King een dikke 8 gekregen van de circa 500 onderzochte ondernemers. King laat daarmee pakketten als Afas, Exact, Twinfield, Unit4 en AccountView ver achter zich.

King wordt vooral geprezen om zijn eenvoud. Het hoogste scoorde King op betrouwbaarheid. Een niet onbelangrijke factor in onze optiek.

Dat King een goed product is dat weten inmiddels meer dan 23.00 Nederlandse ondernemers. Bij Vicus hebben wij in 2009 kennis kunnen maken met King als goed en stabiel boekhoud- en ordermanagementsysteem achter webshops. We koppelde eerst Zen Cart aan King en later ook Magento. Waar we eerder alleen de primaire informatiestroom ondersteunen we inmiddels bijna de volledige functionaliteit van King in zowel Magento als Zen Cart webwinkels. Inclusief meertaligheid en multishop configuraties.

Hierbij leveren wij in samenwerking met King dealers complete oplossingen of onze speciale SaaS oplossing voor ondernemingen die via hun eigen webbouwer al een Magento webshop hebben laten maken. Goed om te ervaren dat wij niet de enige zijn die zien dat King een goed alternatief is voor de dure marktleiders.

Overigens staat King bij Sprout op nummer 2 en Snelstart op nummer 1. Hoewel wij Snelstart ook een prima product vinden zijn de mogelijkheden van Snelstart op het ordermanagementvlak en stuk minder.