Magento en CRM E-Commerce Specialist

King Connect connects business people

Bij succesvol ondernemen gaat het er niet alleen om WAT je kent, maar vooral ook WIE je kent! Op King Connect verenigen wij WIE en WAT.

King Connect connects business people

Bij succesvol ondernemen gaat het er niet alleen om WAT je kent, maar vooral ook WIE je kent! Op King Connect verenigen wij WIE en WAT. WIE ga jij ontmoeten en WAT ga jij opsteken op 20 april?

Laat je inspireren door en maak kennis met collega ondernemers bij:

King Connect op vrijdag 20 april in Ahoy

Succesvolle ondernemers delen op King Connect hun expertise met jou. Het dagprogramma is interessant en veelzijdig. Je kunt luisteren naar diverse praktijkcases en deelnemen aan verschillende workshops. Zo zijn er kennissessies over onder andere hoe haal je meer winst uit jouw onderneming, video marketing, ondernemerschap, netwerken en e-commerce. Er is ook een informatiemarkt met producten en diensten van King-partners die jouw business een boost kunnen geven. Bovendien kun je deelnemen aan ronde tafelgesprekken. En uiteraard heel veel contacten leggen met andere ondernemers. Een vergroting van je netwerk dus!

De entree is gratis en wij zorgen voor een heerlijke lunch. Ben jij erbij?

King Connect is hét business event van 2018 dat je niet mag en niet wilt missen! Meld je nu aan voor een dag vol inspiratie en connect met mede ondernemers.

Tot 20 april!

Uiteraard is Vicus er ook!

Wij staan er met een stand en zullen zowel de Magento webshops al het Vtiger CRM presenteren. Graag leggen we je uit hoe je het rendement van je online en offline verkoop en marketingproces met 20% kunt verbeteren.