Magento en CRM E-Commerce Specialist

Informele briefing JourneyFunnel model

Uw organisatie heeft groeiambities? Daarvoor is optimaal inzicht in wensen van uw prospects en klanten vereist. Vicus biedt oplossing: JourneyFunnel© Model.

Met het JourneyFunnel© Model legt Vicus als eerste in de markt de relatie tussen marketing en sales in het aankoopproces. Door dit model te implementeren binnen jouw organisatie kun je in combinatie met de WebVisitAnalyser onder meer prospects beter kwalificeren en jouw tijd besteden aan de ‘juiste’ marketing en salesinspanningen.

Uitnodiging gratis briefing vrijdag 27 mei

Vicus nodigt u hierbij uit voor de officiële introductie van het JourneyFunnel© Model op vrijdagmiddag 27 mei a.s. van 13:00 uur tot 16:00 uur. Tijdens een informele briefing, met na afloop een gezellige borrel, informeren wij u over de voordelen van het model en de wijze van implementatie. Vicus helpt u hier graag bij! Tevens zal er een presentatie worden gehouden over de relatie tussen contentmarketing, betaalde zoekmachinemarketing (SEA), organische vindbaarheid (SEO) en effectieve verkoop. Uiteraard is er ook volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden

Wilt u uw doelstellingen realiseren en tegelijk uw marketing, verkoop en klantenservice processen verbeteren?