Magento en CRM E-Commerce Specialist

In 2e ronde binnen vtiger 6 weer 5 nieuwe features beschikbaar

Bij de ontwikkeling van vtiger 6 zijn wederom zo'n 20 fouten opgelost en de volgende verbeteringen geïmplementeerd.

Uitgebreidere mogelijkheden om je agenda te delen

vtiger Gebruikers kunnen nu de agenda’s van andere gebruikers zien door de nieuwe ‘gedeelde agenda’ pagina te openen. Alleen agenda’s die openbaar zijn gemaakt of specifiek met u worden gedeeld kunnen worden toegevoegd aan uw gedeelde-agenda-pagina.

Belangrijkste statistieken op de introductiepagina

Een widget met ‘critieke succes factoren’ is binnen de nieuwe vtiger 6 gebruikersinterface opgenomen op de home page die het aantal records in de verschillende lijsten (filters) toont.

Lead conversie rapportages

Een nieuw veld met de naam ‘is omgezet van Lead’ is binnen vtiger 6.0 toegevoegd aan verkoopkansrecords, waardoor voor eenvoudiger is per verkoper het aantal geconverteerde leads te rapporteren. Dit soort rapportages kunnen door Vicus nu al in vtiger 5.4 installaties worden opgenomen.

Een nieuwe takenlijst

Nu kunt u alle taken die binnen de verschillende projecten aan u zijn toegewezen door op het tabblad ‘Takenlijst’ op de projectenpagina te klikken. Met behulp van filters, kunt u aangepaste takenlijsten en lijsten filteren op een bepaalde status, toewijzing of andere criteria.

Nu ook tijdstempels in vtiger

Er was veel behoefte om de exacte tijden te zien van verschillende gebeurtenissen (zoals commentaar post of update), evenals de verstreken tijd sinds een evenement is gebeurd. De exacte tijd is nu zichtbaar door uw muisaanwijzer op de verstreken tijd te houden.

Vicus bouwt een CRM-systeem dat voor u werkt

Vicus is de grootste vtiger partner van Nederland en heeft al meer dan 80 (november 2012) succesvolle implementaties van dit – als beste geteste – CRM-systeem op zijn naam staan. Dankzij ons advies en onze ervaring besparen u en uw mensen tijd, kunt u efficiënter werken en heeft u inzicht in het resultaat. Neem nu contact met ons op om direct uw bedrijfsproces te optimaliseren!