Magento en CRM E-Commerce Specialist

Geef Magento een boost

Magento is een vrij zwaar en snel traag webshopsysteem. Vooral als het niet goed wordt ingericht.

Bij een trage webwinkel breekt een groot deel van de bezoekers het aankoopproces vroegtijdig af. Toch doen de meeste van deze bezoekers vervolgens een aankoop bij een andere webshop. Het is dus werkelijk verloren business.

Het laden van een pagina mag niet te lang duren, als bezoekers langer dan 2 a 3 seconden moeten wachten loop je het risico dat ze hun heil elders gaan zoeken. De laadtijd is een resultante van vele factoren waaronder de server, de opbouw van de code, de installatie en configuratie van hardware, systeemsoftware en Magento zelf. Daarnaast zijn er een aantal niet te beïnvloeden factoren zoals de internetverbinding naar de gebruiker toe en de computer van de gebruiker zelf.

Uiteraard kun je overwegen om alles perfect in te regelen. Niemand heeft echter onbeperkt budget beschikbaar. Vaak is het voldoende om alleen de knelpunten op te lossen. Juist daarop is de scan van Vicus gericht. We doen een inschatting waar in een specifiek geval de meeste winst te halen is en richten daar onze metingen op. Indien een significante versnelling is te realiseren stellen we specifieke oplossingen voor; steeds voorzien van de te verwachten snelheidswinst. Vicus heeft inmiddels ervaring met Magento sinds 2007 en is daarom de aangewezen partij om de resultaten van uw professionele webshop te helpen verbeteren. Een snellere site is daarvan een belangrijk onderdeel.

Is jouw Magento toe aan een snelheidsboost? Neem dan contact op met Vicus