Magento en CRM E-Commerce Specialist

FastCheckout.com de nieuwste deal- en vergelijkingssite

Graag laten wij u kennismaken met de nieuwste deal- en vergelijkingssite www.FastCheckout.com.

FastCheckout.com is een gratis deal- en vergelijkingssite voor consumenten, waar uw producten sneller, makkelijker en vaker gevonden kunnen worden. Dit levert meer potentiële klanten en meer verkopen voor u op. En de vermelding is gratis ook als u niet bij MultiSafepay aangesloten bent! Graag laten wij u kennismaken met de nieuwste deal- en vergelijkingssite www.FastCheckout.com.

Waarom FastCheckout.com?

Op het internet zijn er circa 40.000 Nederlandse webshops actief. Gezamenlijk bieden zij miljoenen producten met verschillende prijzen aan. Op FastCheckout.com maakt MultiSafepay het de consument makkelijk om al die producten en prijzen snel en makkelijk te vinden en te vergelijken. De consument kan zoeken op de voor hun belangrijkste criteria: prijs, levertijd, betaalmethode, gratis verzenden en kopersbescherming. Ook kunnen zij voor meer informatie de productbeoordelingen van andere kopers lezen. Dit helpt ze in de verdere beoordeling en keuze bij de aankoop van een product.

De voordelen van FastCheckout.com:

  • bereik meer potentiële klanten
  • realiseer meer verkopen
  • direct aansluiten, zonder implementatie
  • gratis productvermelding en promotie
  • geen budget nodig!

Hoe kan ik mijn producten tonen op FastCheckout.com?

Kosteloos en eenvoudig uw shop aanmelden kan via FastCheckout.com: u klikt op de homepage op ‘Gratis shop aanmelden’. Maakt u al gebruik van de dienstverlening van MultiSafepay? Aanmelding kan dan eenvoudig via uw MultiSafepay back-office. In het menu ‘Websites’ is het mogelijk om FastCheckout.com aan te vinken en het type feed op te geven en de URL feed. Vicus helpt u graag verder met uw webshop. Neem nu contact met ons op als u er niet uit komt of als u ook de MultiSafepay internetkassa in uw Zen Cart of Magento webshop wilt opnemen.