Magento en CRM E-Commerce Specialist

Exact Meets Magento 2015 – Next level of e-commerce

Dit jaar staat Exact meets Magento in het teken van 'the next level of e-commerce'. Een bomvol programma gericht op de toekomst.

Tegenwoordig verandert er veel en snel in e-commerceland. Zo is er de laatste tijd veel commotie rondom veiligheidslekken en regelgevingen. Veel partijen spelen daar op in door diverse updates door te voeren. Zo lanceert Magento de nieuwe versie Magento 2.0. Maar hoe kun jij zelf een webshop wapenen tegen veiligheidslekken en niet verrast worden door nieuwe regelgeving? Wij hebben topsprekers geregeld, die jou precies kunnen vertellen wat je wel en juist niet moet doen.

In één middag up to date

Natuurlijk moet je met veel meer aspecten rekening houden, wil je aan de top van e-commerceland staan. Denk bijvoorbeeld aan het grip krijgen op SEO, de B2B-markt die een steeds grotere rol gaat spelen, de optimalisatie van marketing en Social Media-gebruik en kassasystemen die steeds beter geïntegreerd dienen te worden. Al met al genoeg aspecten die grote vragen kunnen opwekken. Daarom stoomt een scala aan professionals je in één middag, tijdens 9 BreakOut-sessie, klaar voor de toekomst. Waarbij ze al je vragen zullen beantwoorden. En dat voor de snelle beslissers he-le-maal gratis!

Nieuw: Meet & Greet

Gedurende de hele middag kun je met al je (diep) inhoudelijke vragen. Mail sales@vicus.nl of bel 033 – 461 1196 als je met ons over de mogelijkheden wilt sparren.