Magento en CRM E-Commerce Specialist

Even bijpraten over Vtiger CRM versie 6.0

We zijn in de laatste weken voor de release van de Vtiger 6.0.0 RC. Een goed moment om aandacht aan de aankomende veranderingen in Vtiger CRM te besteden.

De wijzigingen in Vtiger 6 kunnen worden onderverdeeld in drie niveaus:

  • de gebruikerservaring,
  • de functies van het product
  • en de broncode van de onderliggende software.

Samen bieden zij een compleet nieuwe ervaring voor zowel gebruikers als ontwikkelaars.

Vtiger versie 6.0 is in vele opzichte een sprong vooruit ten opzichte van Vtiger CRM 5.4.

Veel wensen van gebruikers verwerkt

Veel Vtiger gebruikers hebben hun input gegeven via e-mails, verschillende fora, sociale media en andere kanalen. Deze reacties hebben het Vtiger ontwikkelteam geholpen om die functionaliteit te verbeteren die het meest waardevol is voor de Vtiger gebruikers.

Nieuwe vormgeving en beleving

De vormgeving van Vtiger 6.0 is volledig opnieuw ontworpen en bevat een nieuw uiterlijk, betekenisvolle kleurcodering en helderder navigatiestructuren voor een prettiger en intuïtiever gebruikersbeleving.

In plaats van de de platte, ongedifferentieerde interface van Vtiger 5.4 bevat Vtiger 6.0 een functioneel gesegmenteerd interface met interactieve velden. Dit betekent onder andere dynamische update velden, dynamische zoekvelden, het slepen en neerzetten waardoor het CRM veel gemakkelijker te begrijpen, navigeren, en uiteindelijk gebruiken is. Door al deze aanpassingen is Vtiger 6 in elke organisatie veel gemakkelijker te implementeren en te gebruiken.

Nieuwe CRM-functies

  • Geschiedenis & updates widgets om alle wijzigingen op het niveau record of over de CRM bij te houden
  • Dashboards per module
  • Samenvatting op recordniveau

Gemoderniseerde Vtiger broncode

De Vtiger broncode heeft een behoorlijke verbouwing ondergaan. Vtiger 6 is gebouwd volgens een modern MVC model (Model-View-Controller). Nieuwe modules en uitbreidingen ontwikkeld voor Vtiger 6.0 zullen bij installatie daarom niet langer de Vtiger bronbestanden hoeven aanpassen.

Ook het bouwen van nieuwe lay-outs is nu veel eenvoudiger. Het maken en onderhouden van add-ons voor bestaande en toekomstige Vtiger versies wordt een stuk makkelijker.

Nog even geduld….

Vtiger – Het CRM-systeem dat voor u werkt

Vicus is de grootste en meest ervaren vtiger partner van Nederland en heeft ruim 125 (juni 2013) succesvolle implementaties van dit – als beste geteste – CRM-systeem op zijn naam staan. Dankzij ons advies en onze ervaring besparen u en uw mensen tijd, kunt u efficiënter werken en heeft u inzicht in het resultaat.