Magento en CRM E-Commerce Specialist

Emerce 100: Partners van Vicus de beste bedrijven in e-business 2014

Vicus partners en producten doen het prima in de Emmerce top 100. Wij zijn er trots op met deze bedrijven samen te werken om onze klanten de beste oplossing te bieden.

Het imago-onderzoek is gedaan op een 10-punts schaal. De uitslag van het imago-onderzoek is gerapporteerd in honderdsten en wordt als volgt afgerond naar sterren: uitkomsten onder ,25 zijn afgerond naar beneden. Uitkomsten vanaf ,25 tot ,74 zijn afgerond op een halve ster. En uitkomsten vanaf ,75 zijn afgerond op een hele ster naar boven. (Zie hier de verantwoording vanuit Motivaction en Emerce.) Onderstaand een samenvatting over de prestaties van een aantal samenwerkingspartners van Vicus.

Prijsvergelijkers

Een nieuwe lijst waarbij Beslist.nl en Vergelijk.nl het hoogst scoren. Eerstgenoemde wordt vooral positief beoordeeld op kennis/know-how en betrouwbaarheid.

Web Analytics

Google Analytics heeft opnieuw veruit de hoogste, waardering, prijs-kwaliteit blijft daar onverminderd goed.

Sociale platformen

Een nieuwe lijst, waarbij Twitter en YouTube 7 sterren scoren. En YouTube uitblinkt in kennis/
know-how, maar ook goed scoort op prijskwaliteit en betrouwbaarheid. Facebook doet het bovengemiddeld goed op kennis/know-how. LinkedIn op de 6e plaats en Pinterest op de 7e.

Marketing- en E-commerceconsultant

Berenschot staat dit jaar op een goede 3e plaats.

Betaalsystemen

Buckaroo en iDEAL leiden de lijst met 7 sterren, op de voet gevolgd door de andere aanbieders. Daarbij wordt eerstgenoemde net iets beter beoordeeld op kennis/know-how dan de rest, iDEAL komt op de andere onderdelen weer beter uit de bus. Ook in de top scoren onze partners Docdata, en Ogone.

Verzending en Fullfilment

Opnieuw meer aanbieders in deze lijst, waaronder Nic. Oud Direct Mail en Docdata. Wilt u ook een complete e-commerce oplossing? neem snel contact op met Vicus. Wij zorgen samen met onze partners voor een optimaal werkende webshop die zoveel mogelijk geïntegreerd is met uw backoffice, administratie en logistiek.