Magento en CRM E-Commerce Specialist

De Webwinkel Inspiratie Dag

Perfecte kennismakingsdag voor ondernemers met een webwinkel die e-commerce serieuzer willen inzetten, of die een volgende stap in e-commerce willen zetten.

Vicus zal met haar partners aanwezig zijn op de Webwinkel Inspiratiedag op 19 maart 2014. Een dag vol informatie en contacten opdoen. Alle aspecten van E-commerce komen hier naar voren! Volop aandacht voor webshops, betalen, conversie, online marketing, koppelingen met ERP systemen zoals King. Bekijk de VOSBA VendorConnector van Vicus, Vtiger CRM versie 6, en de CRM-oplossing van Vicus voor King. Wat maakt de WWID uniek?

  • De mogelijkheid om direct met ondernemers met een succesvolle webwinkel van gedachten te wisselen.
  • Gratis SEO-check (beter gevonden worden in Google) of gratis usability-check (gebruiksvriendelijkheid).
  • Persoonlijk, overzichtelijk en alle oplossingen aanwezig (webwinkel leveranciers, webdesign, logistieke dienstverlening, fotografie, verpakkingen, financiële en logistieke software).
  • Waardevolle workshops, o.a. SEO optimalisatie en de trends van 2014!

Het is een dag voor iedere ondernemer, dus een connectie met King of een van onze partners is niet nodig. Kent u iemand die ook een succesvolle webwinkel wil? Neem hem of haar gerust mee of stuur deze uitnodiging door! De toegang en parkeergelegenheid is geheel gratis!

Kom dus 19 maart tussen half 10 en 4 uur naar de WWID, want suc6 is dichterbij dan u denkt!

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met op met King via ecommerce@king.eu of 010 – 264 63 20 of met Luuk Roovers van Vicus via 033 461 1196 of sales@vicus.nl.