Magento en CRM E-Commerce Specialist

De Appelaere is genomineerd voor de MVO-prijs

  • 10 september 2018
  • vicus

De Appelaere is genomineerd voor de MVO-prijs. Natuurlijk hopen wij als winnaar uit de bus te komen, stem jij ook?

Appelaere Mvo Prijs OriginalBij De Appelaere is maatschappelijk verantwoord ondernemen gewoon een manier van leven en van zaken doen. Zo transparant en eerlijk mogelijk, voor de klanten en voor de omgeving. Als familiebedrijf zijn we altijd erg bewust omgegaan met ons product, de verpakking, onze omgeving en met ons personeel. We vinden het belangrijk dat we als bedrijf (familie) iets toevoegen aan de gezondheid/ welzijn van mensen.

Bij ons in het bedrijf is het economisch aspect nooit het enige aspect dat belangrijk is. We proberen altijd af te wegen wat een beslissing ons kost en welke belasting het geeft aan het milieu en/of personeel. Vooral op de langere termijn.

Wij zijn ervan overtuigd dat een gezond bedrijf begint met gezond personeel en een gezonde relatie onderling. We houden hier dus altijd rekening mee.

Door op een duurzame manier om te gaan met onze omgeving (zoals bijvoorbeeld afvalscheiding, bewust aankopen, enz..) proberen we een positieve invloed te hebben op de ontwikkelingen in de maatschappij en het milieu.

We zijn ons er van bewust en proberen ook ons personeel en leveranciers ervan bewuster te maken.

We werken als de Appelaere graag samen met lokale partners. Onze tafelblokjes worden bijvoorbeeld gemaakt door de Dethon in Oostburg. En ze worden gelaserd door Crea Laser, een startend bedrijfje in Krabbendijke.

De Appelaere is genomineerd voor de MVO-prijs. Natuurlijk hopen wij als winnaar uit de bus te komen, stem jij ook De Appelaere? Stemmen kan via deze link: https://bit.ly/2zqZ2rJ Ben je benieuwd hoe zij in het bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen? Kijk dan snel op de website www.appelaere.nl/nieuws