Magento en CRM E-Commerce Specialist

Buckaroo en Reazon slaan handen ineen in order-to-cash keten

Gebruikers van Reazon order-to-cash software kunnen vanaf heden gebruikmaken van de Buckaroo paylink in hun digitale betaalverzoeken.

Gebruikers van Reazon order-to-cash software kunnen vanaf heden gebruikmaken van een paylink in hun digitale betaalverzoeken. De betaallink, mogelijk gemaakt door payment service provider Buckaroo, zorgt voor efficiëntie in het order-to-cash proces.

Michaël Daniël Brouwer, CEO Reazon: “Wij zien een sterke behoefte aan digitalisering in de financiële sector, van daaruit is het een logische stap om de krachten van Reazon en Buckaroo te bundelen via deze samenwerking.”

Reazon, een nieuw fintech bedrijf (ontstaan vanuit de samenwerking van incassospecialisten Syncasso en Janssen & Janssen) helpt organisaties met het digitaliseren van creditmanagementprocessen.

De samenwerking met Buckaroo maakt het mogelijk om een betaallink op te nemen in facturen en betaalherinneringen. De nieuwe functionaliteit sluit aan op de huidige consumentenmarkt, waarin betalen steeds vaker frictieloos.

Jeroen Jungerius, business executive Buckaroo: “Met een betaallink in de mail is betalen een kwestie van één druk op de knop. De debiteur hoeft geen betaalgegevens over te nemen. Zo wordt het betalen van een factuur niet alleen laagdrempelig, maar is er ook minder kans op fouten.”

Over Reazon

Reazon helpt organisaties met het digitaliseren & innoveren van creditmanagementprocessen. Dit doen zij met slimme IT-oplossingen. De kracht van het nieuwe fintech bedrijf komt voort uit jarenlange kennis van Credit Management, Data en IT. Het bedrijf maakt innoveren op het gebied van Credit Management mogelijk voor organisaties zonder dat klanten interne IT-capaciteit moeten aanspreken en zonder overdracht aan een incassobureau. www.reazon.nl

Over Buckaroo

Buckaroo is al ruim tien jaar dé kennispartij op gebied van betalingsoplossingen in Nederland. De payment service provider biedt onder meer: e-commerce payments (iDEAL, PayPal, creditcards & achteraf betalen), subscription services en credit management oplossingen. www.buckaroo.nl