Magento en CRM E-Commerce Specialist

Buckaroo eerste PSP die American Express SafeKey ondersteunt!

Buckaroo bestrijd fraude en beschermt haar klanten hiertegen. Tevens zorgen zij ervoor dat hun klanten aan de gegevensbeveiligingsnormen voldoen.

American Express heeft sinds kort een nieuw fraudepreventiehulpmiddel ontwikkeld genaamd: American Express SafeKey. Met American Express SafeKey®, kunt u gebruikmaken van bestaande 3-D Secure®-technologie om chargebackkosten te verminderen en een fraudebeschermingsoplossing te bieden. Wij zijn heel enthousiast dat wij u mogen informeren dat Buckaroo de eerste Payment Service Provider is die deze technologie ondersteunt en aanbied aan haar klanten.

Buckaroo is continu actief waar het gaat om het bestrijden van fraude en het beschermen van haar klanten hiertegen. Tevens zorgen zij ervoor dat hun klanten aan de gegevensbeveiligingsnormen voldoen. Met het oog daarop blijven zij en onze business partners de diverse betaalproducten doorontwikkelen.

Via Buckaroo biedt u uw klanten de mogelijkheid om te betalen via American Express. Wij geven u de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van American Express SafeKey® en de voordelen die deze 3D Secure oplossing u biedt:

  • Optimaliseren van uw operationele efficiëntie van uw e-commerce activiteiten
  • Reduceren van uw bedrijfskosten en verhogen van uw verkoop
  • Verminderen van de chargebackkosten
  • Frauderisico verminderen
  • Minimale implementatietijd en -kosten voor deze toonaangevende 3D-Secure technologie/ eenvoudig in uw bestaande infrastructuur te implementeren
  • Buckaroo zorgt voor een gemakkelijke aanmelding

Meer informatie: Wilt u ook gebruik gaan maken van deze 3-D Secure technologie of heeft u behoefte aan meer informatie? Meld u zich dan aan via info@buckaroo.nl. Het is belangrijk om te vermelden dat American Express SafeKey® alleen beschikbaar is op BPE 3.0. Vicus ondersteund Buckaroo in Magento en Zen Cart en is partner van Buckaroo sinds 2005.