Magento en CRM E-Commerce Specialist

Bopita lanceert webshop voor de Belgische markt

  • 19 september 2018
  • vicus

Bopita verstevigt haar positie in België met de nieuwe tweetalige consumenten webshop onder Bopita.be. Met de nieuwe Belgische webshop verstevigt Bopita haar presentie in Belgie.

Bopita Belgische Magento Webshop HomeBopita verstevigt haar positie in België met de nieuwe tweetalige consumenten webshop onder Bopita.be. Met de nieuwe Belgische webshop verstevigt Bopita haar presentie.

Voordeel van de nieuwe webshop is dat zowel de algemene informatie als het assortiment nog meer toegespitst kan worden op de wensen van het Belgische publiek. Net als de overige websites is deze webshop optimaal geïntegreerd met King.

  • productinformatie wordt vanuit King met de webshop gesynchroniseerd;
  • voorraadposities worden vanuit King geactualiseerd;
  • orders en klantinformatie wordt direct na afronden van de bestelling door gestuurd naar King en staan direct nadat de bestelling in de webwinkel is afgerond met alle relevante gegevens klaar voor productie en uitlevering.

Over Bopita

Bopita is in 1987 opgericht. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in het Gelderse Elst, tussen Arnhem en Nijmegen. Bij Bopita ligt de focus op het ontwikkelen en vermarkten van vooral houten baby- en kindermeubelen. Bopita meubelen kenmerken zich door de kwaliteit en eigentijdse moderne designs. Look forward, not back!

Alle meubelen worden door Bopita zelf ontwikkeld met oog voor wat kinderen willen. Voor ieder wat wils, veel keuze in stijlen en kleurrijke combinaties. Het Nederlandse karakter zie je terug in de vele en uitgebreide collecties. Go Dutch!

Bopita ontwikkelt alle meubelen volgens de laatste EN-richtlijnen en doet geen concessies wanneer het om veiligheid gaat. Safety first!

Bopita werkt hoofdzakelijk met Europese producenten die duurzaam en exclusief voor Bopita produceren. Daarnaast heeft Bopita een eigen fabriek gevestigd in Roemenië met een modern machinepark en grote productiecapaciteit waar meer dan 125 medewerkers werken. Het hout komt uit Europees beheerde bossen. Made in Europe!