Magento en CRM E-Commerce Specialist

Bopita lanceert Magento webshop voor dealers

Ook dealers van Bopita kunnen vanaf vandaag terecht in de webshop. Zoals gebruikelijk bij dit soort portals is toegang/inlog alleen na goedkeuring en zijn prijzen en bestelmogelijkheden pas beschikbaar na inlog.

Bopita Magento B2b Dealer Webshop HomeBopita verbetert de online informatie voor haar dealers en verbetert tegelijk het bestelgemak. Ook de dealers kunnen vanaf vandaag terecht in de webshop. Zoals gebruikelijk bij dit soort portals is toegang/inlog alleen na goedkeuring en zijn prijzen en bestelmogelijkheden pas beschikbaar na inlog.

Voor dealers zijn meerdere functies toegevoegd

  • voorinformatie voor het komende assortiment;
  • mogelijkheid om bestellingen te plaatsen voor artikelen die (nog) niet op voorraad zijn;
  • gedetailleerde informatie over de verwachte levertijden;
  • eigen dealerprijzen ten opzichte van de consumentenprijzen;
  • plaatsen van dropshipmentorders;
  • gedetailleerd inzicht in de kosten van montage bij de consument èn de verzendkosten door heel Europa.

Net als de overige webshops is deze webshop optimaal geïntegreerd met King:

  • productinformatie wordt vanuit King met de webshop gesynchroniseerd;
  • voorraadposities worden vanuit King geactualiseerd;
  • orders en klantinformatie wordt direct na afronden van de bestelling doorgestuurd naar King en staan direct nadat de bestelling in de webwinkel is afgerond met alle relevante gegevens klaar voor productie en uitlevering.

Over Bopita

Bopita is in 1987 opgericht. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in het Gelderse Elst, tussen Arnhem en Nijmegen.

Bij Bopita ligt de focus op het ontwikkelen en vermarkten van vooral houten baby- en kindermeubelen. Bopita meubelen kenmerken zich door de kwaliteit en eigentijdse moderne designs. Look forward, not back!

Alle meubelen worden door Bopita zelf ontwikkeld met oog voor wat kinderen willen. Voor ieder wat wils, veel keuze in stijlen en kleurrijke combinaties. Het Nederlandse karakter zie je terug in de vele en uitgebreide collecties. Go Dutch!

Bopita ontwikkelt alle meubelen volgens de laatste EN-richtlijnen en doet geen concessies wanneer het om veiligheid gaat. Safety first!

Bopita werkt hoofdzakelijk met Europese producenten die duurzaam en exclusief voor Bopita produceren. Daarnaast heeft Bopita een eigen fabriek gevestigd in Roemenië met een modern machinepark en grote productiecapaciteit waar meer dan 125 medewerkers werken. Het hout komt uit Europees beheerde bossen. Made in Europe!