Vtiger voor R.A.Z. Standbouw

R.A.Z. Stand- en Systeembouw had specifieke wensen ten aanzien van een CRM pakket en was op zoek naar een ervaren CRM partner. De organisatie koos daarom bewust voor vtiger Open Source CRM en Vicus eBusiness Solutions.

Keuze voor ervaren vtiger CRM partner

In 2013 zocht R.A.Z. on-premise ondersteuning bij Vicus. In februari 2016 verzorgde Vicus de upgrade van vtiger 5.4 naar versie 6.3. In eerste instantie deed de organisatie veel werkzaamheden en aanpassingen zelf ten aanzien van de installatie en het gebruik van vtiger 5. Op een gegeven moment ontstond er behoefte aan een ervaren vtiger partner.  "Onze organisatie werkt projectmatig.

De samenwerking met Vicus is vanaf het eerste contact heel goed verlopen. Met vtiger CRM is het voor ons onder meer makkelijker geworden om ons klantenbestand te beheren. Daarnaast is voor ons het maken en terugvinden van offertes, verkooporders en facturen overzichtelijker geworden. Door het gebruik van vtiger CRM ervaren wij een overzichtelijkere en snellere manier van werken" (Remco Zuidema, Directeur).


Lees meer over: Installatiebedrijf  ▫  Referenties  ▫  Regio Amersfoort  ▫  Vtiger CRM  ▫  Zakelijke dienstverlening


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Tel 1 en 6 bij elkaar op.