Vicus verhuist binnen Amersfoort naar moderner pand

Vicus, Vanadiumweg 22 te Amersfoort

Vicus groeit uit zijn jasje. Het Amersfoortse bedrijf, dat sinds 2011 gevestigd was aan de Amsterdamseweg 16 in Amersfoort, verhuist daarom naar een moderner pand. Op de Vanadiumweg heeft Vicus de beschikking over betere faciliteiten om de dienstverlening richting klanten, partners en leveranciers te optimaliseren.

Luuk Roovers, directeur marketing en verkoop binnen Vicus is enthousiast over de verhuizing. "De groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt heeft ervoor gezorgd dat onze huidige huisvesting niet meer voldoet aan de professionaliteit die we willen uitstralen. Deze move komt dan ook voor ons op het juiste moment. Net als dat we onze klanten adviseren en helpen een stabiele groei te realiseren door de implementatie van vtiger CRM oplossingen, de bouw van Magento webshops en het meedenken met bedrijfsprocessen, willen wij ook vooruit."

Vanaf maandag 7 november heten wij dan ook een ieder welkom in het nieuwe pand van Vicus op de Vanadiumweg 22 te Amersfoort." Vicus zal op het nieuwe adres te bereiken zijn op het bekende telefoonnummer.

Nieuw bezoek - en postadres

Vicus eBusiness Solutions B.V.
Vanadiumweg 22
3812 PZ Amersfoort
033 461 1196Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Wat is de som van 9 en 5?