Vicus start met workshops diensteninnovatie

98% van de bedrijven in de regio Amersfoort is dienstverlenend. En over één ding is iedereen het eens… innoveren moet! Daarom heeft Amersfoort Creatieve Stad het programma Diensteninnovatie ontwikkeld. Het programma  slaat een brug tussen creativiteit en (zakelijke) innovatie van diensten. Het programma richt zich op alle dienstverlenende organisaties in de regio Amersfoort, zowel profit als non-profit.

Innoveren van diensten betekent: het ontwikkelen van nieuwe diensten, bestaande grondig verbeteren en zorgen voor een unieke, onderscheidende ervaring voor uw klant met uw dienst.

Ook bij Vicus zijn we aan de slag gegaan met het innoveren van diensten, immers vrijwel al onze klanten zijn dienstverlenende organisaties. Gewapend met deze kennis kunnen wij onze klanten dus nog beter van dienst zijn bij het inrichten van hun e-commerce en relatiebeheerprocessen Inmiddels hebben diverse bestaande en nieuwe relaties van Vicus kennis kunnen maken met deze nieuwe manier van tegen diensten aankijken. De eerste reacties op de door Vicus gehouden workshops Diensteninnovatie voor e-commerce bedrijven zijn zonder uitzondering positief. Belangrijke ervaringen zijn onder meer:

  • eindelijk heb ik het gevoel dat ik weet hoe mijn eigen organisatie er uit ziet.
  • handig, mijn hele strategie en aanpak staat overzichtelijk puntsgewijs bij elkaar.

Klick om meer te lezen over diensteninnovatie voor e-commerce bedrijven.


Lees meer over: Auto- en motoronderdelen  ▫  Bouwmaterialen en ijzerwaren  ▫  Diensteninnovatie  ▫  Installatiebedrijf


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Wat is de som van 2 en 4?