Vicus sponsort zondagmiddagconcert 9 juni Lisa Jacobs en Ksenia Kouzmenko

Op zondagmiddag 9 juni presenteert de Lionsclub Eemland met trots: Lisa Jacobs en Ksenia Kouzmenko! Zij spelen op viool en piano stukken met als thema 'Onstuimige Romantiek'.

Lisa Jacobs (1985) wordt wel gezien als de opvolgster van Janine Jansen. Op zesjarige leeftijd begon zij met vioolspelen. Op haar zeventiende debuteerde ze bij het Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Riccardo Chailly. In 2006 studeerde zij af aan het Conservatorium van Amsterdam met een 10 met onderscheiding. Lisa won in haar stormachtige carriére reeds meerder internationale concoursen. Inmiddels heeft ze een groot CD-contract getekend. Ksenia Kouzmenko (Minsk, 1971) studeerde in 1989 cum laude af aan het National Music Academy in Minsk en behaalde er in 1994 eveneens cum laude haar Masters Degree als piano soliste. Uit het juryrapport van het Trompconcours: 'Ksenia Kouzmenko is een overtuigende performer, bij wie het elegante gebaar steeds in dienst staat van de muziek'.

Na afloop van het concert ontmoet je de musici onder het genot van een aperitief en een hapje.

Lionsclub Eemland zorgt ervoor dat de opbrengsten van het concert ten goede komen aan Khushi Kids, het project van de Baarnse Madelien Broekman.

Locatie: Petrus en Pauluskerk in Soest (Kerkplein 2, 3764 AW Soest). Aanvang: 15:30 uur. Prijs: Een kaartje kost slechts EUR 15,-, voor kinderen tot 15 jaar EUR 10,- (ongehoord weinig voor musici van dit niveau). Meer informatie: op onze website vind je meer informatie over het programma, het goede doel dat wij steunen, de locatie, de mogelijkheid om het concert te combineren met een culinair 'Mozart Diner'. Bestellen: Ga gauw naar de webshop (veilig betalen met iDeal) en koop je kaartjes.


Lees meer over: Sponsoring


Ga terug

Reactie toevoegen

Heb je een toevoeging, een vraag of een interessante link? Vertel het ons, vinden wij leuk.

Tel 5 en 2 bij elkaar op.